16-przyprawowa pierś z kurczaka z sosem z czarnego octu pieprzowego i zieloną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj szesnaście-Spice-przetarte piersi kurczaka z sosem z octu pieprzowego Czarnego i zielonej cebuli Slaw spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 1096 kalorii, 55g białka, oraz 83g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, czosnek w proszku, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą, Przyprawa hiszpańska przetarta żeberkami z sosem z octu Sherry, oraz Kurczak Rotisserie z sosem z octu pieprzowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby dressing do slaw, połączyć zieloną cebulę, ocet, miód, chiles, majonez, olej i sól i pieprz do smaku w blenderze i miksować aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Kapustę, czerwoną cebulę i mak połączyć w misce, dodać dressing i mieszać do połączenia. Złożyć kolendrę i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce podczas grillowania kurczaka lub do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Wymieszać razem Proszek ancho, proszek pasilla, kminek, kolendra, imbir, brązowy cukier, czosnek w proszku, cebula w proszku, ziele angielskie, cynamon, goździki, koper włoski, chile de arbol, 2 łyżki soli, czarny pieprz i cayenne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietana
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Posmaruj obie strony piersi olejem i dopraw solą. Przetrzyj górną część każdej piersi kilkoma łyżkami rub i umieść na grillu, przetrzyj bok w dół. Grillować do złotego koloru i lekko zwęglone, 3 do 4 minut. Odwróć piersi i kontynuować grillowanie, aż tylko gotowane przez, 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć kurczaka z grilla i skropić sosem z octu pieprzowego. Namiot luźno z folią i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podawaj sałatkę z boku.
8
Połącz ocet, olej, musztardę, miód, sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala