15-Minutowe Miękkie Tacos Z Kurczaka
Przepis 15-minutowe miękkie Tacos z kurczaka może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej, mieszankę przypraw Taco Bell® taco, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Miękkie Tacos Z Kurczaka, Miękkie Tacos Z Kurczaka, oraz Miękkie Tacos Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 4 min. albo do końca.
Dodać wodę, salsę i mieszankę przypraw; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem; przykryć. Zmniejszyć ogień do minimum; gotować 5 min.
Łyżka mieszanki kurczaka równomiernie na tortille; posypać serem. Fold się boki tortille do zamknięcia napełniania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."