Potrzebujesz wegańskiej i bezglutenowej przystawki? może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis jest niezdrowy, ponieważ jedna porcja pokrywa 4% Twoich codziennych potrzeb witamin i minerałów. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Nikt nie zrobił tego przepisu, a 0 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przy cenie 0,9 USD za porcję, ten przepis można uznać za bardzo przyjazny dla budżetu. Ten przepis jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. mieszanka sosu sojowego, 3/4 szklanki wody i marchewki sprawia, że ten przepis jest smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak .
Instrukcje
Dodać czosnek i imbir i gotować przez kilka minut.
Dodać masło orzechowe, i gotować, mieszając, aż jest ogrzewany przez. Powoli mieszać w gorącej wodzie i dodać sos sojowy, ocet, i cayenne. Mieszaj, aż stanie się gładką mieszaniną, dodając więcej wody, jeśli jest zbyt gęsta. Następnie dodaj ugotowany makaron i wrzuć do płaszcza. Gdy warzywa są na parze, dodać je do makaronu i sosu.
Dobrze wymieszać i podawać posypane posiekaną zieloną cebulą.