Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? ŻÓŁTY OGON Snapper pieczone w skorupie solnej może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 50g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, białka jaj, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Sól Pieczone Czerwony Snapper Przepis, Lucjan Czerwony zapiekany w soli z sosem Romesco, oraz Pieczone Filety Pakapaka (Snapper) Ze Skórką Macadamia dla podobnych receptur.
Rybę opłukać i osuszyć; doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. W misce mieszania, połączyć cytrynę, szalotka, pietruszka, 2 łyżki tymianku, liście laurowe, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
3
Umieść rybę na naoliwionej blasze do pieczenia i wypchaj jamę mieszanką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W czystej misce do miksowania ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Złóż sól, aby uzyskać pastę, a następnie złóż pozostałe liście tymianku. Wysmaruj całą rybę pastą solną i piecz przez 35 do 45 minut. Białka jaj tworzą twardą skórkę. Delikatnie rozbij skorupę łyżką i zdejmij skorupę solną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.