Żurawinowy Dressing Z Dzikim Ryżem

Żurawinowy Dressing Z Dzikim Ryżem
Żurawinowy Dressing dzikiego ryżu jest bez glutenu i bez nabiału przystawka. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Przepis ten służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, rozmaryn, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz, Sos Z Dzikiego Ryżu, oraz Sos Z Dzikiego Ryżu podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połączyć pierwsze 10 składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-50 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut. Wyrzucić liść laurowy. Wymieszać w sosie żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Liście LauroweLiście Laurowe
3
Łyżka do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do rozgrzania. Jeśli dressing jest nadziewany do drobiu, piec, aż termometr mięsa odczyta 180° dla drobiu i 165° Dla dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn