Żurawina Swirl Biscotti
Cranberry Swirl Biscotti może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz przetwory wiśniowe, mielony cynamon, ekstrakt z wanilanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Cranberry Almond Biscotti, Żurawinowo-Pistacjowe Biszkopty, oraz Żurawina Pistacja Biscotti.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz żurawinę, konfitury i cynamon. Przykryć i przetworzyć, aż będzie gładki; odstawić na bok.
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach i wanilii.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj.
Ciasto podzielić na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwijamy każdą porcję do 12 cali. x 8 po. prostokąt.
Rozprowadzić każdy z nadzieniem żurawinowym; roll up galaretki-roll stylu, zaczynając od krótkiego boku.
Umieść szew side down 4 in. od siebie na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub aż lekko się zarumieni.
Ostrożnie przenieść dzienniki do deski do krojenia; schłodzić przez 5 minut. Ząbkowanym nożem, pokroić na 1/2 cala. plasterki.
Umieścić na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec 15 minut dłużej lub aż centra są twarde i suche.
Zdejmij do stojaków drucianych.
W małej misce połączyć glazurę składniki; skropić ciepłym biszkoptem. Całkowicie Cool. Przechowywać w szczelnym pojemniku.