Żurawina Pomarańcza-Szkliwione Żeberka Kansas City
Żurawina pomarańczowa-szkliwione żeberka Kansas City może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1761 kalorii, 83g białka, oraz 123g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sos barbecue, sól, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Kansas City BBQ żeberka, Żebra W Stylu Kansas City, oraz Żeberka Z Sosem Barbecue Kansas City dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kilka godzin przed rozpoczęciem powolnego gotowania żeber, dodać suchy pocierać, łącząc czosnek w proszku, cebula w proszku, chili w proszku, papryka, sucha musztarda i sól w misce i dobrze wymieszać. Wcierać mieszankę przypraw do mięsa i odstawić na kilka godzin. Mieszanina rozpuści się w mięsie.
Około 30 minut przed rozpoczęciem grillowania, podgrzać grill.
Na płycie kuchennej połącz sok pomarańczowy, miód i sos żurawinowy w rondlu, mieszając, aby dobrze wymieszać. Dusić na małym ogniu, aż zgęstnieje, następnie dodać sos barbecue.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny.
Umieść żeberka na grillu i powoli gotuj, okazjonalnie obracając. Kiedy mięso staje się delikatne widelcem, zacznij szczotkować SOS. Kontynuuj nakładanie sosu na żebra podczas procesu grillowania. Kiedy żebra są w stanie się rozerwać, są gotowe.