Żelatyna Divinity
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Gelatin Divinity może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Boskość, CrÃme Divinity, oraz Boskość.
Instrukcje
Masło 9x13 cala szklane naczynie do pieczenia, i odstawić.
Połączyć cukier, syrop kukurydziany i wodę w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać, aby zmiksować, a następnie doprowadzić do wrzenia.
Ciepło do 250 do 265 stopni F (121 do 129 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu spadła do zimnej wody tworzy sztywną piłkę.
W międzyczasie ubijaj białka mikserem elektrycznym, aż się spienią.
Posypać żelatynowym proszkiem i kontynuować ubijanie aż do uzyskania szczytów, gdy urządzenia do ubijania są wyłączone i uniesione.
Gdy syrop osiągnie temperaturę, wlej cienki strumień do mieszaniny białek jaja, mieszając stale z niską prędkością. Zwiększ do wysokiej prędkości, gdy syrop jest w i ubijaj, aż cukierki będą sztywne i stracą połysk. Złożyć orzechy i rozprowadzić na przygotowanej patelni. Pozostawić do twardości, a następnie pokroić w kwadraty.