Żeberka stojące pieczeń wołowa
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Jeśli masz musztardę dijon, czosnek, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stojąca Wołowina Walcowana Żeberka Pieczona, Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast, oraz Pieczenie Żeber Stojących.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj musztardę z czosnkiem, tymiankiem, pieprzem i 2 łyżeczkami koszernej soli.
Mięso, kość odłożyć na patelnię i lekko doprawić solą. Piecz mięso w dolnej trzeciej części piekarnika przez 20 minut.
Wyjmij mięso z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 35
Posmaruj musztardową powłokę na całej górze i bokach mięsa i piecz przez około 1 1/2 godziny dłużej, obracając patelnię 2 lub 3 razy, aby uzyskać równomierne brązowienie. Mięso robi się, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożonego w środek pieczenia w najgrubszej części zarejestruje 120 (dla średnio rzadkich).
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia, przykryj ją luźno folią i pozostaw na 20 do 30 minut.
Ułożyć pieczeń na boku i przeciągnąć długi, ostry nóż między kości i mięso; usunąć kości i odstawić na bok. Obróć pieczeń z prawej strony. Wyrzeźbić pieczeń 1/4 do 1/2 cala grubości i przenieść plastry do rozgrzanych płyt.
Wlać dowolne soki rzeźbiarskie na mięso i podawać od razu. Dla mięsożernych gryzących kości, przeciąć między żebrami kości i przekazać je na talerzu.