Świąteczny Chleb Z Dyni Sally

Świąteczny Chleb Z Dyni Sally
Świąteczny chleb dyniowy Sally może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 70 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz dynię, gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świąteczny chleb z dyni Sally, Dyniowy Chleb Świąteczny, oraz Sally Lunn Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier, olej i jajka.Następnie dodaj resztę składników.Osobiście dobrze wymieszam pierwsze trzy, następnie dodaję resztę i mieszam wystarczająco (nie ledwo wymieszane jak wymieszasz brownies, ale nie ubite jak jajka białe)
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Piec w 350 stopniach przez 1 godzinę. Mniej za mini bochenki-Sprawdź po 45 minutach.to sprawia, że 3 duże bochenki lub jak ja-8 małe bochenki rozdawać na Boże Narodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia1
Magazyn