Świąteczne Batoniki Do Ciast
Need a deser bezglutenowy? Świąteczne batoniki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, wiśni maraschino, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne Batoniki Owocowe, Owocowe i orzechowe batony świąteczne, oraz Świąteczny Tort Holly.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z pieczenia sprayu z mąką. W średniej misce, beat Cookie mix, masło, mleko i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 20 sekund lub do dobrze wymieszane. Wymieszać z wiśniami i ekstraktem z migdałów.
Piec 20 do 25 minut lub do góry jest złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 45 minut. Mróz z lukrem.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.