Świeży Sos Truskawkowy

Świeży Sos Truskawkowy
Świeży sos truskawkowy zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 47 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 33 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka ekstraktu z migdałów, cukru, truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Świeże owoce z sosem truskawkowym, oraz Świeże Parfaity z sosem truskawkowo-rabarbarowym.

Instrukcje

1
Połącz truskawki i cukier w małej misce; przykryj i wstaw do lodówki na 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odcedź, rezerwując sok. Odłóż jagody na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SokSok
3
Dodaj wodę do soku, aby odmierzyć 1/2 szklanki; wlać do rondla. Dodaj skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia; dodać ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
5
Wlać jagody; złożyć delikatnie. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
6
Podawać na lodach lub cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn