Świeży Sos Truskawkowy
Świeży sos truskawkowy zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 47 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 33 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka ekstraktu z migdałów, cukru, truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, Świeże owoce z sosem truskawkowym, oraz Świeże Parfaity z sosem truskawkowo-rabarbarowym.
Instrukcje
Połącz truskawki i cukier w małej misce; przykryj i wstaw do lodówki na 2-3 godziny.
Odcedź, rezerwując sok. Odłóż jagody na bok.
Dodaj wodę do soku, aby odmierzyć 1/2 szklanki; wlać do rondla. Dodaj skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać ekstrakt.
Wlać jagody; złożyć delikatnie. Wyluzuj.
Podawać na lodach lub cieście.