Świeże Kiełbaski Friuliańskie: Musseto
Świeże kiełbaski Friuli: Musseto może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz łopatkę wieprzową, smalec wieprzowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, Kiełbaski Glamorgan, oraz Kiełbaski z cebulą Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiel wieprzowinę i tłuszcz na 1/2-calowym ustawieniu młynka do mięsa lub niech rzeźnik zrobi to za Ciebie.
Mięso wieprzowe i tłuszcz wymieszać rękami.
Dodać sól, cynamon, goździki, czosnek, ocet i pieprz i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Studzić osłonki wieprzowe mieszaniną wieprzową, wiążąc kiełbaski w odstępach 5-calowych i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Umieść tyle kiełbas, ile zmieści się w 1 warstwie na patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż będą dobrze rumiane ze wszystkich stron.