Świeża Salsa Tomatillo

Świeża Salsa Tomatillo
Przepis świeże Tomatillo Salsan jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, zieloną cebulę, pieprz serrano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeża Salsa Tomatillo, Świeża Salsa Tomatillo, oraz Świeża Salsa Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory pokroić na połówki lub ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
2
Połącz wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym; zmiksuj, aż drobno posiekasz. Dostosuj przyprawy, jeśli to konieczne. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn