Świeża Gruszka Imbir Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj świeżego imbiru gruszkowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 83 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, mielone goździki, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka i imbir chrupiące, Gruszka i imbir chrupiące, oraz Gruszka żurawina imbir Crisp (GF) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze sześć składników. Czystymi rękami, masło do mieszaniny owsa, aż dobrze połączone. Przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Umieścić gruszki w małej misce, dodać mąkę i wrzucić do herbu.
Przenieś do smarowanego 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia; posypać mieszanką owsianą.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut, aż polewa będzie złotobrązowa, a owoce miękkie.
Podawać na ciepło z lodami w razie potrzeby.