Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać śniadanie w Muffin spróbować. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Mieszanka oleju roślinnego, proszek do pieczenia, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tex Mex Muffin śniadaniowy, Śniadaniowe Batoniki Z Muffinkami, oraz Muffin Śniadanie Pizze.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć mleko, olej i 1 jajko; wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Napełnij wysmarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe do połowy pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W misce ubić serek śmietankowy i pozostałe jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać ser cheddar i sól doprawione; dobrze wymieszać. Wymieszać z boczkiem. Łyżka 2 łyżki na środku każdej muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Sól Sezonowana
Boczek
5
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.