Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem
Pstrąg śniadaniowy z boczkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $23.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 2947 kalorii, 215g białka, oraz 177 g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka oleju roślinnego, sól & pieprz, pstrąg, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem, Jajecznica z wędzonym pstrągiem śniadanie Burritos, oraz Pstrąg zawinięty w boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć boczek na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i złocisty, o 15 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić, zastrzegając tłuszcz boczku na patelni.Rybę opłukać, następnie posmarować mąką kukurydzianą i doprawić obie strony do smaku solą i pieprzem.
Dodać olej roślinny do tłuszczu boczku, a następnie podgrzać patelnię na średnim ogniu, aż olej będzie gorący.Pracując partiami, jeśli to konieczne, smaż rybę w połączonym tłuszczu i oleju z jednej strony, aż skóra będzie złocista i chrupiąca, około 5 minut.Ostrożnie obrócić rybę i gotować drugą stronę przez 5 minut więcej.