Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem

Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem
Pstrąg śniadaniowy z boczkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $23.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 2947 kalorii, 215g białka, oraz 177 g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka oleju roślinnego, sól & pieprz, pstrąg, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem, Jajecznica z wędzonym pstrągiem śniadanie Burritos, oraz Pstrąg zawinięty w boczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć boczek na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż będzie chrupiący i złocisty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić, zastrzegając tłuszcz boczku na patelni.Rybę opłukać, następnie posmarować mąką kukurydzianą i doprawić obie strony do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać olej roślinny do tłuszczu boczku, a następnie podgrzać patelnię na średnim ogniu, aż olej będzie gorący.Pracując partiami, jeśli to konieczne, smaż rybę w połączonym tłuszczu i oleju z jednej strony, aż skóra będzie złocista i chrupiąca, około 5 minut.Ostrożnie obrócić rybę i gotować drugą stronę przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podawać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn