Śliwki w chrupiącym boczku
Śliwki w chrupiącym boczku mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Jeśli masz smugowe boczku rashers, śliwki, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kurczak ze śliwkami i boczkiem, Roladki z kurczaka z boczkiem nadziewane śliwkami (Envueltos de Pollo, Tocineta y Ciruela), oraz Chrupiąca Sałatka z bekonem i jajkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200°C (400 ° F/znak gazowy 6).
Blachę do pieczenia posmarować olejem.
Każdy bekon pokroić na pół wzdłuż.
Ułóż Pasek boczku na desce do krojenia,umieść suszoną śliwkę na górnej krawędzi i zwinąć, owijając ją szczelnie wokół śliwki.Przebić drążek koktajlowy przez środek owiniętej śliwki, aby go zabezpieczyć. Powtórz z pozostałym boczkiem i śliwkami.
Suszone śliwki ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia i piec 10-15 minut, obracając w połowie gotowania, aż boczek będzie lekko chrupiący z obu stron.
Z Le Petit Paris Nathalie Benezet. Zdjęcia Jacqui Melville. Prawa moralne Nathalie Benezet, która została uznana za autorkę tej pracy, zostały przez nią zapewnione zgodnie z Ustawą o prawie autorskim, wzorach i patentach 198
Po raz pierwszy wydana w 2013 roku przez Hardie Grant Books.