Łucja ' s Ham Spread
Rozprzestrzenianie się szynki Lucy jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 14 porcjami. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Mieszanka sos pomidorowy, szybkie gotowanie tapioka, szynka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Spróbuj Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Pasta Lucy, oraz Soczysta Lucy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć szynkę do rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować szynkę delikatnie przez 15 minut.
Odcedzić i pozostawić szynkę do ostygnięcia.
Umieść szynkę w robocie kuchennym i kilka razy pulsuj, aby zmielić mięso do pożądanej konsystencji.
Wymieszać sos pomidorowy, tapioka, ketchup, musztarda, ocet, i sos Worcestershire w dużym rondlu na małym ogniu; topić ser żywności w mieszaninie sos pomidorowy i wymieszać wszystkie składniki płynnie razem. NIE WOLNO gotować na wolnym ogniu.
W dużej misce wymieszać mieszankę z serem topionym z mieloną szynką; dokładnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem.