Pieczony łosoś z masłem musztardowo-kaparowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 424 kalorie, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka filetów z łososia, skórki z cytryny, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek zapiekany z masłem kaparowo-anchois, Steki z tuńczyka zapiekane z masłem kaparowym, oraz Zapiekane przegrzebki morskie z sosem kaparowym z rumianego masła.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać masło, kapary, koperek, musztardę, skórkę z cytryny i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8 (U-12) Krewetek
Koper
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.