Łosoś z Zatoką, pomarańczą i borowikami

Łosoś z Zatoką, pomarańczą i borowikami
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś użyj liści laurowych i moczyć w wodzie 30 minut, sól koszerna, pomarańcza i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś Pomarańczowy, Łosoś Pomarańczowy, oraz Łosoś Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-niskich (300 do 350). Przyciąć płetwy łososiowe. Aby usunąć łuski łososia i pomóc chrupiącej skórze po ugotowaniu, obficie posypać ryby, w tym głowę i płetwy, koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Odstawić 10 minut. Potrzyj sól pół-grubo (w rękawiczkach do naczyń, jeśli chcesz), a następnie zetrzyj sól i łuski papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Obficie posypać Porcini wcierać wewnątrz jamy ryby i na zewnątrz. Stuff jamy z plasterkami pomarańczy i bay.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Dobrze Wyczyść ruszt do gotowania za pomocą szczotki drucianej. Używając szczypiec, ruszt olejowy z wadą olejowanych ręczników papierowych. Ustaw rybę w kierunku tyłu grilla z brzuchem z dala od ciebie, po przekątnej, jeśli jest to potrzebne do dopasowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Przykryć grill; gotować ryby 5 minut bez przesuwania. Używając dwóch szerokich szpatułek, przetaczaj ryby z jednej strony na wierzch ryby (nie brzuch) na drugą stronę. Co 10 minut zwijaj rybę w przeciwnym kierunku. W przypadku wilgotnych ryb, które łatwo oddzielić od kości, nie gotuj po średnio rzadkim (nie miękkim po naciśnięciu palcem), łącznie 25 minut za 7 funtów. ryba, 35 minut za 11 funtów. jeden.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Mieć pomocnika trzymać deskę większą niż ryby na krawędzi grilla. Używając dwóch szerokich szpatułek, ostrożnie przenieś ryby na pokład. Przykryć folią i pozostaw 15 minut; będzie nadal gotować. Zdjąć skórę z jednej strony i odstawić na bok. Przesuń palce między miąższem a kośćmi, aby rozluźnić miąższ; przełóż ryby w sekcjach na talerz. Odwrócić rybę i powtórzyć po drugiej stronie. Odrzuć bay i pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podawać z kawałkami chrupiącej skóry.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn