Łosoś z ciepłą salsą z Czarnej Fasoli

Łosoś z ciepłą salsą z Czarnej Fasoli
Przepis łosoś z ciepłą czarną fasolą Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 14,52 zł za porcję. To danie główne ma 1058 kalorii, 133g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pomidory śliwkowe, przyprawy chipotle, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Enchiladas z czarnej fasoli z ciepłą salsą Verde, Quesadillas z czarnej fasoli z ciepłą salsą kukurydzianą, oraz Dzikie grzybowe Quesadillas z ciepłą salsą z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn