Łosoś Z Brązowym Masłem I Migdałami Przepis

Łosoś Z Brązowym Masłem I Migdałami Przepis
Łosoś z brązowym masłem i migdałami przepis jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka migdałów, kaparów, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 178 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Łosoś z brązowym masłem, migdałami i kaparami, Fasolka Szparagowa Z Brązowym Masłem Z Migdałami, oraz Przepis Na Łososia Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łososia doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.Gotować ryby aż nieprzezroczyste przez cały, 3 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
łosośłosoś
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do poszczególnych płyt.Tymczasem, wypełnić drugą patelnię z cala wody, doprowadzić do wrzenia, i dodać łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj fasolkę szparagową do drugiej patelni, okładka, i pary, aż po prostu przetargu, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedzić i przenieść do płyt.Wytrzeć patelnię z zielonej fasoli i podgrzać pozostałe 3 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać migdały i gotować, często mieszając, aż migdały i masło są złoto brązowy (ale nie spalone), 2 do 3 protokół. Zamieszaj w kaparach. Łyżka nad rybą i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
KaparyKapary
FasolaFasola
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn