Łosoś pomarańczowy en Papillote
Łosoś pomarańczowy en Papillote to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Łosoś En Papillote z mango i pomarańczowymi Suprêmes, 5-składnikowy łosoś en Papillote, oraz Łosoś En Papillote z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać.
Połączyć szczypiorek i kolejne 3 składniki w małej misce; dobrze wymieszać.
Wytnij 4 (13 x 13 cali) kawałki pergaminu lub folii aluminiowej; przyciąć każdy w kształcie serca.
Ułóż 1 kawałek ryby na połowie każdego pergaminowego serca. Top ryby z 1 łyżką mieszanki jogurtu i posypać mieszanką szczypiorku.
Wchodzisz na drugą połowę każdego serca pergaminu. Zaczynając od zaokrąglonej krawędzi, plisuj i zaciskaj krawędzie razem, aby stworzyć uszczelnienie; skręć końce szczelnie, aby uszczelnić.
Umieścić na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 15 minut lub aż pergamin jest dmuchany i lekko rumiane.
Umieść na pojedynczych talerzach; rozetnij.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.