Łosoś pieczony z pomidorami koktajlowymi i kuskusem
Łosoś wolno pieczony z pomidorkami koktajlowymi i kuskusem to pescatarian danie główne. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 43g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, filet z łososia, liście koperku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łosoś pieczony z pomidorami koktajlowymi i kuskusem, Dziki łosoś z perłowym kuskusem, wolno pieczonymi pomidorami i olejkiem z cytrynowego Oregano, oraz Izraelska Sałatka Kuskus Z Pieczonych Pomidorów Cherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 5 składników w średniej misce, aż dobrze połączone. Doprawić solą. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.