Łosoś pieczony wolno w sosie ziołowym

Łosoś pieczony wolno w sosie ziołowym
Łosoś wolno pieczony w sosie wiosennym ziołowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka szalotki, wina, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Łosoś pieczony powoli z Kaparowo-ziołowym smakiem, Łosoś pieczony cytrusowo w sosie wiosennym Groszkowym, oraz Pieczony łosoś w sosie pomarańczowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Wyciągnij małe kości, które pozostały w łososiu i, jeśli chcesz, przyciąć szary tłuszcz, który był obok skóry. Trzymając nóż pod kątem 30 stopni do deski do krojenia, pokrój łososia na 4 szerokie plastry o grubości około cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Ułóż je w płytkim naczyniu do pieczenia i wlej oliwę z oliwek, pocierając ją wokół filetów, aby pokryć wszystkie boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Pozwól rybie siedzieć w oleju, gdy dojdzie do temperatury pokojowej, 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 107° lub200, jeśli masz możliwość pieczenia konwekcyjnego. Podnieś filety z oleju i równomiernie rozmieść je na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rybę lekko posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Piec przez 15 do 20 minut. Po jej zakończeniu tłuszcz między warstwami ryb po prostu zacznie się matować, niewielka ilość płynu zbierze się pod filetami, a ryba lekko się łuszczy po szturchnięciu palcem. Podnieś kawałek i powinien łatwo rozpadać się między warstwami, zamiast mocno trzymać się razem. Może wydawać się, że jest niedoszlifowany, ponieważ kolor będzie żywy, ale będzie w pełni ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podczas gdy ryba jest pieczenie, zrobić sos. Gotować wino, szalotki, sok z cytryny, i łyżeczka soli razem w małym rondlu, aż masz połowę tyle, ile zaczął. Włącz ciepło do średnio-niskiego i ubijaj masło, jedną trzecią na raz, aż zostanie włączone. Jeśli masz blender zanurzeniowy, użyj go do mieszania sosu przez około 10 sekund, co nadaje mu kremową konsystencję. Jeśli ryba nie jest gotowa, utrzymuj sos w cieple, wkładając rondel do większej patelni z gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Gdy łosoś jest gotowy, przenieść filety do poszczególnych rozgrzanych talerzy (ponieważ sos będzie działać, wybrać talerze z głębokimi obręczami, które będą go zawierać, lub użyć płytkich misek). Do sosu wymieszać grubo posiekane zioła, posmakować i dodać więcej soli, jeśli uważasz, że jej potrzebuje, a następnie pokroić ją wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
9
Każdy filet posypać szczyptą grubej soli morskiej. Wrzuć zarezerwowane gałązki ziół na talerze w sposób swobodny i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn