Łosoś Pieczony Marynowany W Limonce

Łosoś Pieczony Marynowany W Limonce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj marynowanego w limonce łososia pieczonego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, filetów z łososia, klinów z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony łosoś z czarnym pieprzem i Rub Limonkowy, Szymon Says: Pieczony łosoś z salsą Persimmon-Limonka, oraz Filety Z Łososia Pieczone Miodowo-Limonkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 4 składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Dodać łososia, i uszczelnić i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
4
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Wyjąć łososia z worka, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
łosośłosoś
6
Umieść łososia na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 8 minut. Turn, i dusić dodatkowe 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn