Łosoś Grillowany z koprem i koperkiem
Koper włoski-i koperek-przetarł Grillowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 43g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz złoty brązowy cukier, gruboziarnistą sól koszerną, Koper i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś grillowany z koprem i koperkiem, Łosoś zapiekany z salsą z kopru włoskiego i koperku, oraz Przyprawa Przetarta Grillowany Łosoś.
Instrukcje
Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku do przypraw lub młynku do kawy.
Przenieść do małej miski.
Wymieszać w kolejnych 5 składnikach.
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Łososia posmarować lekko po obu stronach oliwą z oliwek. Mieszankę przypraw rozetrzyj obficie na miąższu łososia.
Umieścić łososia, Skórka do góry, na ruszcie; przykryć i gotować, aż ryba będzie nieco jędrniejsze, o 8 protokół. Przesuń blachę do pieczenia bez obręczy Pod Łososiem, aby odwrócić łososia bez łamania.
Umieść kolejną blachę do pieczenia bez oprawek na łososia. Używając obu rąk, mocno przytrzymaj arkusze do pieczenia i odwróć łososia; przesuń łososia, miąższ do góry, off blacha do pieczenia i na stojaku do grilla. Przykryć i grill, aż tylko nieprzezroczyste w środku, o 8 minut dłużej. Używając blachy do pieczenia bez obręczy, Usuń łososia z grilla. Delikatnie wsuń łososia, miąższ do góry, na talerz i podawaj.
Poszukaj Pimentón de la Vera w sklepach z żywnością specjalistyczną lub zamów go w La Tienda (888-472-1022; tienda.com) lub stół Hiszpański (206-682-2827; spanishtable.com).