Łosoś gotowany imbirem z belgijskim Endywią

Łosoś gotowany imbirem z belgijskim Endywią
Łosoś gotowany imbirem z belgijską Endywią jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 6,14 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 60g białka, oraz 17g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki z cytryny, bulion rybny, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Wędzony Na Endywii Belgijskiej Z Creme Fraiche I Szczypiorkiem, Endywia belgijska z tymiankiem, oraz Duszona Endywia Belgijska dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn