Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z polewą sojowo-miodową

Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z polewą sojowo-miodową
Morelowe Nadziewane łopatki wieprzowe z glazurą sojowo-miodową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos sojowy, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka wieprzowa nadziewana morelami z polewą sojowo-miodową, Polędwica wieprzowa faszerowana szałwią z polędwicą miodowo-musztardową, oraz Łopatka Wieprzowa Duszona Miodowo-Sojowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małym rondlu, przykryć ząbki czosnku wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż czosnek jest ledwo miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Drenaż.
4
Tymczasem w misce przykryć suszone morele gorącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morele SuszoneMorele Suszone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Drenaż.
6
Otwórz pieczeń wieprzową, odcinając struny, jeśli to konieczne, i ustawić go na powierzchni roboczej, strona tłuszczu w dół. Doprawić wnętrze pieczeni solą, czarnym pieprzem i pokruszoną czerwoną papryką. Ułożyć ząbki czosnku i suszone morele na środku pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Morele SuszoneMorele Suszone
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Zwinąć pieczeń i związać w odstępach 1-calowych sznurkiem kuchennym. Doprawić zewnętrzną część pieczenia solą, czarnym pieprzem i pokruszoną czerwoną papryką i ułożyć na patelni, tłustej stronie do góry. Piecz wieprzowinę przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
W małej misce połącz mirin z sosem sojowym, miodem, musztardą i olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Schab posmarować połową glazury i smażyć przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
10
Schab ponownie posmaruj pozostałą glazurą i piecz przez około 10 minut dłużej, aż schab będzie ładnie lakierowany i natychmiastowy termometr włożony w najgrubszą część pieczeni od 165 do 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 15 minut. Wymieszać 1/4 szklanki wody do soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Do małego rondla wlać soki i odcedzić tłuszcz. Przykryj soki i utrzymuj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
ChochlaChochla
13
Wyrzucić Sznurek i pokroić pieczeń w grube plastry.
14
Podawać wieprzowinę, przechodząc soki z patelni przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia60
Magazyn