Łatwe Włoskie nadziewane muszle i klopsiki
Przepis Easy Włoskie nadziewane muszle i klopsiki jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. To danie główne ma 283 kalorie, 19g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką nadziewane ricottą, oliwę z oliwek, pomidory z puszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Łatwe Włoskie nadziewane muszle i klopsiki, Włoskie Nadziewane Muszle, oraz Skorupki Nadziewane Włoskim Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż przezroczyste, o dwie minuty. Wymieszać w pasty pomidorowej, sos pomidorowy, duszone pomidory, włoskie przyprawy, bazylia, oregano, grzyby, i 2 szklanki provolone. Gotować, aż ser się roztopi, mieszając od czasu do czasu. Podczas gotowania sosu umieść zamrożone muszle i klopsiki na dnie szklanego naczynia o wymiarach 9x13 cali.
Wlać sos na muszle, a następnie posypać pozostałe 2 szklanki provolone. Pokrywamy górną część naczynia folią.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż makaron się ugotuje, a ser się stopi, około 30 minut.