Łatwe Tarty Bakewell
Łatwe Bakewell tarty może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tarty Bakewell, Lemon Bakewell tarts, oraz Tarty Jagodowo-Kokosowe Bakewell.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj puszkę na muffinki.
Wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odstawić na bok.
Przygotować ciasto Skórki zgodnie ze wskazówkami opakowania. Używając okrągłego noża lub szkła, Wytnij 24 rundy w skorupie, aby zmieścić się w dnie puszek muffin.
Umieścić kółka ciasta na dnie puszek muffin. Na wierzch każdego koła wymieszać 1 łyżkę dżemu.
Wlać ciasto ciasto na dżem tak, że kubki są 3/4 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po dotknięciu, 18 do 25 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 10 minut w patelniach przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.