Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka bananów, Cool whip wolna bitą polewą, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną, Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem, oraz Łatwe Ciasto Bananowe Z Kremem.
Instrukcje
Połowę plasterków banana ułożyć na dnie skorupy. Odstaw Pozostałe plastry banana na bok.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy. Łyżka połowę mieszanki budyniu do skorupy. Na wierzchu pozostałe plastry banana; przykryć pozostałą mieszanką budyniową.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do zestawu.
Podawać z pozostałą 1 szklanką ubitą polewą. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.