Makaron z groszkiem, szynką i parmezanem
Makaron z groszkiem, szynką i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 501 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu bowtie, śmietana, szynka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Bezglutenowy makaron z miętą, groszkiem i parmezanem, Ładna Sałatka makaronowa z groszkiem, parmezanem i szynką, oraz Sałatka z makaronem Pesto z groszkiem i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę i groszek wymieszać w małej misce.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu.
Powrót makaron do garnka i złożyć w mieszaninie śmietany, szynka, 3/4 szklanki sera, estragon, sól i pieprz.
Podzielić na 4 miseczki i udekorować dodatkiem estragonu i pozostałym parmezanem.