Złoty kozi ser pomidory
Golden Goat ' s cheese tomatoes to przystawka, która serwuje 2. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, prosciutto, kozi ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Złota ciecierzyca z kolendrą, czosnkiem, suszonymi pomidorami i kozim serem, Sałatka Z Pieczonych Złotych Buraków I Niebieskiego Koziego Sera, oraz Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Szpinak włożyć do durszlaka, zalać czajnikiem wrzącej wody, aż szpinak zwiędnie, następnie odcedzić i wycisnąć jak najwięcej płynu (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach).
Szpinak umieścić na dnie zapiekanki lub naczynia do pieczenia, doprawić, a następnie posypać gałką muszkatołową.
Serwować prosciutto wokół szpinaku, następnie posadzić połówki pomidorów na wierzchu, pokroić na bok. Na całej potrawie kropkę crme frache, rozsypać kozim serem, a następnie doprawić pieprzem.
Piec przez 10-15 minut, aż ser topi się w crme frache i krawędzie zaczynają bąbelkować. Miarka z naczynia i podawać z chrupiącym chlebem i zieloną sałatką.