Złote stare warzywa

Złote stare warzywa
Golden Oldie Veggies to dieta bezglutenowa, bezmleczna, lakto ovo wegetariańska i pełna 30 przepisów z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 6 g białka i 7 g tłuszczu. Za 96 centów za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań w bardzo przystępnej cenie. Mieszanka brukselki, pasternak, oliwa z oliwek i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 92%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy obejmują staromodny placek z rodzynkami Golden Oldie, dip z czerwonej soczewicy i złotych rodzynków do warzyw oraz zapiekankę warzywną z chrupiącą złotą polewą parmezanu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skropić olejem; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Przenieś do dwóch natłuszczonych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 25–35 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia98
Magazyn