Zupa Zimowa Po Włosku
Need a zupa bezglutenowa? Włoska zupa zimowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jeśli masz oregano, bazylię, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Z Soczewicy Po Włosku, Zupa Cebulowa Po Włosku, oraz Zupa wołowo-Pepperoni po włosku.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i saute przez 3 protokół, lub do miękkości.
Dodać kiełbasę, brązowieje dobrze ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, oregano, bazylia i pietruszka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodać ryż i gotować na wolnym ogniu przez 30 więcej minut. Na koniec dodaj śmietanę, dobrze mieszając.
Wyjmij z ognia i pozostaw zupę na 5 minut przed podaniem.