Zupa z soczewicy i szpinaku
Slow-Cooker soczewica i szpinak zupa może być tylko zupa szukasz. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z soczewicy i szpinaku, Zupa Z Soczewicy Wolno Gotowana, oraz Wolnooparkowa Libańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę gotować w oleju 2 minuty, często mieszając, aż do miękkości.
Dodać czosnek i koncentrat pomidorowy; gotować 1 minutę. Mieszankę łyżką do powolnej kuchenki. Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz szpinaku.
Przykryć; gotować na małym ogniu 9 godzin. Odrzuć liście laurowe. Szpinak wymieszać tuż przed podaniem.