Zupa z rzodkiewki z wiśniami balsamicznymi
Need a zupa bezglutenowa? Zupa z rzodkiewki z wiśniami balsamicznymi może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, Sałatka Z Kopru Włoskiego I Rzodkiewki Z Wiśniami Rainier I Kozim Serem, oraz Balsamiczne Wiśnie Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu posypać wiśnie octem balsamicznym.
W dużym rondlu roztopić masło.
Dodać czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, często mieszając, aż cebula zmięknie, o 3 protokół. Wymieszaj rzodkiewki, zieleninę z rzodkiewki i tymianek.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Gotować zupę na umiarkowanym ogniu, aż rzodkiewki będą miękkie, o 10 protokół.
Pracując partiami, przecier z rzodkiewki w blenderze i wlej do rondla. Podgrzać zupę i doprawić solą i pieprzem. Zupę z rzodkiewki wrzucić do miseczek, na wierzch polać wiśnie balsamiczne i podawać.