Zupa z rukoli z serem pleśniowym i wypiekami z nerkowca
Zupa z rukoli z serem pleśniowym i wypiekami z nerkowca wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga gotowego ciasta francuskiego, ziemniaków, duńskiego sera i mleka. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wytrawne duńskie wypieki z boczku i sera pleśniowego, Kanapki z grillowanym serem pleśniowym z orzechami włoskimi i rukolą, oraz Tarta Z Dzikimi Grzybami, Rukolą I Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 220C / wentylator 200C / Gaz 7 i natłuścić 2 duże blachy do pieczenia. Ciasto rozwałkować, posmarować mlekiem i połowę roztrzepać serem i nerkowcami. Złożyć ciasto na kanapkę z mieszaniną orzechów i mocno docisnąć.
Pokrój na 16-18 cienkich pasków wzdłuż najdłuższej długości. Podnieś każdy pasek, przekręć trochę, a następnie połóż się nieco na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut do złotego koloru. Podnieś na regał chłodzący, gdy tylko wyjdą z piekarnika, aby zapobiec przyklejaniu się do tacek. Przez tydzień w puszce. Zwróć im piekarnik na kilka minut, aby ogrzać.
Aby zrobić zupę, smażyć cebulę na maśle na dużej patelni przez 5 minut, aż zacznie zmiękać.
Dodać ziemniaki, następnie wlać mleko i wywar. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i obniżyć ogień. Doprawić i pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż ziemniaki są gotowane.
Zapakuj rukolę do blendera lub dużego robota kuchennego i zalej gorącą mieszaniną ziemniaków. Zmiksować, aż będzie gładka, a następnie powrócić do patelni, aby podgrzać.
Każdą porcję podawać w małych miseczkach lub filiżankach z 2 ciastami. Pozostałą część można spożywać z napojami przy innej okazji.