Zupa Z Rukoli

Zupa Z Rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj zupy z rukoli. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 106 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Brokułów I Rukoli, Zupa Z Brokułów I Rukoli, oraz Zupa z arugulanu i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować do przezroczystego (5 minut). Wymieszać skrobię kukurydzianą; ubić bulion z kurczaka i odparowane mleko; doprowadzić do duszenia. Wymieszać z rukolą i wymieszać posiekane zioła, aż zwiędną; przykryć i odstawić 5 minut. Użyj blendera zanurzeniowego, aby blendować do uzyskania gładkości. Podzielić na 6 miseczek; udekorować każdą z nich 2 łyżeczkami zwykłego greckiego jogurtu i 1 łyżeczką pokrojonego szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Grecki ZwykłyJogurt Grecki Zwykły
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RukolaRukola
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn