Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą

Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą
Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą może być właśnie zupą, której szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 144 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka pomidorów, śmietany, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Chilled Tomato & Red Pepper Soup, oraz Schłodzona Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Wrzucić paprykę, pomidory, cebula, i czosnek z olejem i kolendrą w dużej patelni do pieczenia i pieczenia około 4 cali od ciepła, aż krawędzie warzyw są zwęglone, o 7 protokół. Wymieszać warzywa, następnie dusić, aż warzywa będą miękkie, o 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Warzywa przecier z dowolnymi sokami z patelni partiami w blenderze do uzyskania gładkości. Wymieszać z pozostałymi składnikami oprócz mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
4
Chłodna zupa, odsłonięta, 30 minut, a następnie schłodzić, przykryta, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
ZupaZupa
1
· Aby szybko schłodzić zupę, Ustaw miskę z zupą w większej misce z lodem i zimną wodą i mieszaj, aż ostygnie.* Zupę można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać schłodzoną, przykrytą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn