Zupa z pieczonej kukurydzy i ziemniaków z grillową mżawką
Pieczona kukurydza i ziemniaki Chowder z grilla mżawka może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka soli, wina, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z pieczonej kukurydzy i ziemniaków, Chicken & Corn Chowder z pieczonym ziemniakiem, oraz Zupa Kukurydziana Świeża Z Boczkiem + Krewetki Z Grilla.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 500ºF.In duża patelnia do pieczenia, połączyć oliwę z oliwek, pory, seler, ziemniaki, pieprz, czosnek, papryka, rozmaryn, sól i pieprz. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szyjki Z Kurczaka
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Dodaj wino i piecz przez 15 minutes.In Robot kuchenny, połącz prażone warzywa i dowolny płyn z patelni wraz z bulionem i sokiem z cytryny. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Podgrzać chowder w rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.Kadzi do 4 misek i skropić każdą z 1 łyżką sosu barbecue przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Criss Cross Old Vine Zinfandel z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.