Zupa Z Kamienia Wolnoopalaczowego
Slow-Cooker Meatball Stone Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 308 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz karton bulion wołowy, klopsiki, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Zupa Z Kamienia Wolnoopalaczowego, Powolna Włoska Zupa Klopsikowa, oraz Slow Cooker Mexican Meatball Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać mrożone klopsiki, bulion, pomidory, ziemniaki, cebula i mieszanka czosnkowo-pieprzowa.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 11 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z mrożonymi mieszanymi warzywami. Przykryć; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę.