Zupa Z Jabłek Dyniowych
Zupa z jabłek dyniowych to bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, jabłka, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Jabłek Dyniowych, Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, oraz Dynia i jabłkowy cydr Chili.
Instrukcje
Ustaw duży ciężki dnie garnek na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek, a następnie dodać cebulę, jabłko i szczyptę soli koszernej. Smażyć przez około 5 minut lub aż cebula są miękkie i półprzezroczyste.
Wlać bulion z kurczaka, cydr, tymianek i pieprz i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na minutę. Następnie dodaj dynię i wymieszaj składniki, aż będą gładkie. Użyj blendera zanurzeniowego, aby puree go do gładkości.
Wymieszaj śmietanę z cukrem, aż cukier całkowicie się rozpuści. Gotować zupę na wolnym ogniu przez około dziesięć minut, lub aż do ogrzania.