Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons

Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons
Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 237 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz groch, ziemniaki, spakuj paluszek rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa grochowa z grzankami Czarnego Kota, Zupa grochowa z szynką i grzankami, oraz Zupa Grochowa Z Grzankami Czarnego Kota-W.

Instrukcje

1
Groszek i ziemniaki przełożyć do dużego rondla, a następnie wlać bulion. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż kawałki ziemniaków będą miękkie. W międzyczasie grilluj paluszki rybne zgodnie z instrukcjami paczki, aż zostaną ugotowane i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokroić w kostkę i ogrzać.
3
Jedną trzecią grochu i ziemniaków wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić. Resztę zupy zmiksować na gładką masę, następnie wymieszać pesto z zastrzeżonymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozgrzać i podawać w ciepłych miseczkach z palcem rybnym na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn