Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons
Zupa z grochu i pesto z rybim palcem croûtons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 237 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz groch, ziemniaki, spakuj paluszek rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa grochowa z grzankami Czarnego Kota, Zupa grochowa z szynką i grzankami, oraz Zupa Grochowa Z Grzankami Czarnego Kota-W.
Instrukcje
Groszek i ziemniaki przełożyć do dużego rondla, a następnie wlać bulion. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż kawałki ziemniaków będą miękkie. W międzyczasie grilluj paluszki rybne zgodnie z instrukcjami paczki, aż zostaną ugotowane i złociste.
Pokroić w kostkę i ogrzać.
Jedną trzecią grochu i ziemniaków wyjąć z patelni łyżką szczelinową i odstawić. Resztę zupy zmiksować na gładką masę, następnie wymieszać pesto z zastrzeżonymi warzywami.
Rozgrzać i podawać w ciepłych miseczkach z palcem rybnym na górze.