Zupa Z Dzikiego Ryżu
Przepis na zupę z dzikiego ryżu można zrobić w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 25g białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, mąkę, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa z łososia i dzikiego ryżu, Zupa kukurydziana z dzikim ryżem, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Kurczaka.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Usuń łyżką cedzakową do ręczników papierowych.
Odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową.
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości. Dodaj mąkę i sól. Stopniowo mieszaj wodę i bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Dodaj dziki ryż. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj mleko, ser, pietruszkę i boczek; gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje, a ser się rozpuści.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling to świetny wybór na zupę. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Jednym z win, które możesz spróbować, Jest Nature ' s Revenge Pet nat rosé. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Nature ' s Revenge Pet Nat Rose]()
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).