Margarita Łosoś

Margarita Łosoś
Margarita łosoś jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 41g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, tequila, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa, Bardzo Jagodowa krew pomarańczowa Margarita na Narodowy Dzień Margarity, oraz Margarita kurczak Quesadilla z Margarita Guacamole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę do torby. Zapiekać i marynować w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Podczas marynowania ryby gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RybyRyby
SólSól
3
Odcedzić i ogrzać.
4
Wyjąć rybę z worka, rezerwując marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
5
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 7 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżone marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Podawać na makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
8
W razie potrzeby udekorować plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn