Zupa z dyni i białej fasoli z parmezanem
Zupa z dyni i białej fasoli z herbatnikami parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, szpinak, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Parmezan Skórka I Tłusta Zupa Z Białej Fasoli, 10-Minutowa Zupa Szpinakowa Z Białej Fasoli, oraz Dyni-Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż miękkie, 5 do 6 protokół.
Dodać pomidory i ich soki i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 protokół. Wymieszać z dyni, tymiankiem, 5 szklanek wody, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest tender, o 15 protokół. Mieszać w fasoli i szpinaku i gotować, aż szpinak zwiędnie i fasola są podgrzewane przez, 2 do 3 protokół. W międzyczasie przygotować ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, posypując parmezanem przed pieczeniem.
Podawać z zupą. Wskazówka: aby ta satysfakcjonująca zupa była jeszcze bardziej smaczna, dodaj 1/2 szklanki orzo lub innego małego makaronu jednocześnie dodając wodę.