Zupa Z Czarnej Fasoli

Zupa Z Czarnej Fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa z czarnej fasoli może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka jalapeno, oliwa z oliwek, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przedzierać fasolę i wyrzucić wszelkie zanieczyszczenia-umyć pod zimną bieżącą wodą. W robocie kuchennym dodaj czosnek, cebulę, paprykę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Ustaw duży garnek na średnim ogniu i dodaj 3-count oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj oregano i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KminekKminek
4
Dodaj puree warzywne i saute aż tylko pachnące, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
5
Dodaj fasolę, szynkę, jalapeno i bulion. Lekko przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
FasolaFasola
StadoStado
6
Po ugotowaniu usuń liście laurowe i wyjmij szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
7
Mięso szynki odciąć z kości, pokroić na kawałki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
8
Używając blendera lub blendera zanurzeniowego, przecier wystarczy fasoli i wywaru (około jednej trzeciej całkowitej puli), aby zagęścić zupę i zebrać wszystko razem. Doprawiamy solą i pieprzem i składamy mięso z szynki z powrotem do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
StadoStado
MięsoMięso
ZupaZupa
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
9
Zrobić crema łącząc kwaśną śmietanę i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
10
Podawaj każdą zupę z łyżką limonki crema, wyciśnięciem limonki i świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
WapnoWapno
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn